Wrap met baba ganoush, gegrilde paprika en falafel

Wrap met baba ganoush, gegrilde paprika en falafel

Allergenen

Melk , Pindanoten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Baba ganoush

    Pel de tenen look en snij elke teen in 8 lange reepjes.

  3. Kerf de aubergines gespreid in met een aardappelmesje en stop de look erin. Besprenkel met arachideolie.

  4. Zet 20 min in de oven tot ze zacht zijn (controleer met een aardappelmesje). Lepel het vruchtvlees na gaartijd uit de aubergines.

  5. Mix met komijnpoeder, Griekse yoghurt, tahin en koriander tot een smeuïge pasta. Breng op smaak met zout en citroensap.

  6. Leg de falafel op een ovenplaat met bakpapier en gaar 8 à 10 min.

  7. Snij de gegrilde paprika in repen.

  8. Besmeer een wrap met baba ganoush. Beleg met falafel en gegrilde paprika. Rasp de halloumi erover. Werk af met granaatappelpitten en enkele takken koriander.