Italiaanse rosbiefrolletjes

Eieren , Lactose , Melk , Mosterd , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de halfgedroogde tomaten in reepjes. Schaaf schilfers van de parmezaan.
-
Schik 2 sneden rosbief, 1 cm overlappend, naast elkaar op plasticfolie. Schik er 2 sneden, 1 cm overlappend, in een rij boven. Smeer in met groene pesto tot 1 cm van de rand. Leg de parmezaan, tomaten en rucola in een lijn op 2 cm van de onderzijde van de rosbief. Rol op met behulp van de plasticfolie en draai strak aan. Zet in de koelkast. Doe hetzelfde met de overige rosbief.
-
Rooster de pijnboompitten al roerend goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Meng de mayonaise met de lookolie en bewaar in een spuitzak.
-
Haal elk rolletje rosbief uit de plasticfolie en snij in stukken van 4 cm. Schik op een bord. Spuit er een dotje lookmayonaise bij. Werk af met zwarte peper, zout, wat uitgelekte kappertjes, persilladekruiden en pijnboompitten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven