Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de eieren hard in ruim water gedurende 8 minuten. Laat ze onder koud stromend water schrikken.
-
Pel de eieren, halveer ze en haal de eidooiers uit de eieren.
-
Pureer de eidooiers met de ansjovisfilets, de olijven, de gedroogde tomaten en de olie in een keukenrobot. Roer de mascarpone en wat fijngehakte kervel door het mengsel.
-
Kruid met peper en zout. Doe het mengsel in een spuitzak en vul de eihelften met het mengsel.
-
Zet de eitjes in de koelkast tot gebruik. Versier net voor het opdienen nog met een takje kervel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven