Italiaanse gevulde eieren

4Overige30minPrint
Ingrediƫnten
  • 4 Spar eieren
  • 4 ansjovisfilets
  • 6 ontpitte zwarte olijven
  • 4 gedroogde tomaten op olie
  • 1 eetlepel olie van de gedroogde tomaten
  • 2 eetlepels mascarpone
  • verse kervel
Recept

1. Kook de eieren hard in ruim water gedurende 8 minuten. Laat ze onder koud stromend water schrikken.
2. Pel de eieren, halveer ze en haal de eidooiers uit de eieren.
3. Pureer de eidooiers met de ansjovisfilets, de olijven, de gedroogde tomaten en de olie in een keukenrobot. Roer de mascarpone en wat fijngehakte kervel door het mengsel.
4. Kruid met peper en zout. Doe het mengsel in een spuitzak en vul de eihelften met het mengsel.
5. Zet de eitjes in de koelkast tot gebruik. Versier net voor het opdienen nog met een takje kervel.

< naar recepten