Gevulde Italiaanse bol

Gevulde Italiaanse bol
spar sirault

Laurent

spar sirault

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. 61dedf7c17e796340337876276db24cfe83799fc04b708d6a1d4bd089656b048.jpg

    Snij het hoedje van elke Italiaanse bol.

  2. 190afc34073ce76f7c002398482c1288ca0c2aa3094811af0caa197f66448db2.jpg

    Haal het kruim uit het broodje en druk het resterende kruim tegen de rand aan. Zo krijg je een mooie opvulruimte.

  3. 0e61652da5f693ef15f45fc31e69f8c3ddbfd0bb24c6fb2a5a8647181e6cdd1e.jpg

    Snij de brie (met korst) in kleine stukjes.

  4. cb1481b2679627633b53330bf082fff4e9f8fe0a673f442f29fd817edcff129a.jpg

    Snij de sneetjes ham ook in kleine reepjes en voeg toe aan de brie.

  5. 90567cdbf846d4f2c84fee3b7f7a6739c8da4d7e465d57899b23a8a0ea53e108.jpg

    Giet de room erbij en plet de brie en ham goed.

  6. dc03d3969058362dd14eb365c86cc1c80cba167fc0670d77ceb3760bf86a97db.jpg

    Voeg er wat fijngesneden bieslook aan toe en meng eronder. Kruid met peper en zout.

  7. df250ed0208f1b7588168be2a8aee46755d0952b4a0c8441d6c5575b7246771d.jpg

    Vul de broodjes.

  8. Verwarm de oven voor op 180°C.

  9. f02c6e50f76f9ac7090d70d78ba5fa95bad61a4313bb8687a905f958ad6d2e21.jpg

    Werk de broodjes af met wat gemalen kaas.

  10. Zet de broodjes in de oven en bak gedurende ongeveer 15 min.

  11. Haal uit de oven en serveer onmiddellijk.