Gevulde Italiaanse bol PT20M 4 porties 4 bollen Italiaanse 200 g Spar brie 4 sneetjes Spar ham 25 cl Boni culinaire room bieslook (diepvries) gemalen kaas

Gevulde Italiaanse bol

66bde609336e8443bc6da42a55abed905c120782de4bfa250c18c582150df991.jpg
spar sirault

Laurent

spar sirault

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. 61dedf7c17e796340337876276db24cfe83799fc04b708d6a1d4bd089656b048.jpg

    Ingrediënten: 4.0 Italiaanse bollen

    Snij het hoedje van elke Italiaanse bol.

  2. 190afc34073ce76f7c002398482c1288ca0c2aa3094811af0caa197f66448db2.jpg

    Haal het kruim uit het broodje en druk het resterende kruim tegen de rand aan. Zo krijg je een mooie opvulruimte.

  3. 0e61652da5f693ef15f45fc31e69f8c3ddbfd0bb24c6fb2a5a8647181e6cdd1e.jpg

    Ingrediënten: 200.0 g Spar brie

    Snij de brie (met korst) in kleine stukjes.

  4. cb1481b2679627633b53330bf082fff4e9f8fe0a673f442f29fd817edcff129a.jpg

    Ingrediënten: 4.0 sneetjes Spar ham

    Snij de sneetjes ham ook in kleine reepjes en voeg toe aan de brie.

  5. 90567cdbf846d4f2c84fee3b7f7a6739c8da4d7e465d57899b23a8a0ea53e108.jpg

    Ingrediënten: 25.0 cl Boni culinaire room

    Giet de room erbij en plet de brie en ham goed.

  6. dc03d3969058362dd14eb365c86cc1c80cba167fc0670d77ceb3760bf86a97db.jpg

    Ingrediënten: bieslook (diepvries)

    Voeg er wat fijngesneden bieslook aan toe en meng eronder. Kruid met peper en zout.

  7. df250ed0208f1b7588168be2a8aee46755d0952b4a0c8441d6c5575b7246771d.jpg

    Vul de broodjes.

  8. Verwarm de oven voor op 180°C.

  9. f02c6e50f76f9ac7090d70d78ba5fa95bad61a4313bb8687a905f958ad6d2e21.jpg

    Ingrediënten: gemalen kaas

    Werk de broodjes af met wat gemalen kaas.

  10. Zet de broodjes in de oven en bak gedurende ongeveer 15 min.

  11. Haal uit de oven en serveer onmiddellijk.