Homemade Mexican salsa met tortillachips
PT30M
6 porties
1 bosje koriander
1 teentje knoflook
1 rode chilipeper
1 sap van limoen
groot blik Spar gepelde tomaten
1 zak Boni Selection tortillachips natuur
1 kl komijnpoeder
1 rode ui
Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Giet het grootste deel van het sap van de tomaten af.
-
Pel de ui en look en snipper beide fijn.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de peper en snij in kleine stukjes.
-
Hak de korianderblaadjes grof en snij de steeltjes fijn.
-
Doe de ui, chilipeper, koriander en look samen met de tomaten in de blender.
-
Voeg komijn en zout toe en mix kort.
-
Breng verder op smaak met peper en zout.
-
Serveer met tortillachips.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven