Homemade Mexican salsa met tortillachips PT30M 6 porties 1 bosje koriander 1 teentje knoflook 1 rode chilipeper 1 sap van limoen groot blik Spar gepelde tomaten 1 zak Boni Selection tortillachips natuur 1 kl komijnpoeder 1 rode ui

Homemade Mexican salsa met tortillachips

434dc5a226d2adb47172229c824572e6b6158a5bcbdb6b7ca0636c231377e4c0.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Giet het grootste deel van het sap van de tomaten af.

  2. Pel de ui en look en snipper beide fijn.

  3. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de peper en snij in kleine stukjes.

  4. Hak de korianderblaadjes grof en snij de steeltjes fijn.

  5. Doe de ui, chilipeper, koriander en look samen met de tomaten in de blender.

  6. Voeg komijn en zout toe en mix kort.

  7. Breng verder op smaak met peper en zout.

  8. Serveer met tortillachips.