Worstenbroodjes

Eieren , Gluten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng het gehakt met het paneermeel en 2/3 eieren.
-
Bestrooi het werkoppervlak met wat bloem. Leg het bladerdeeg erop. Leg het bijbehorende bakpapier op een ovenplaat.
-
Rol het bladerdeeg lichtjes uit en snij het bij tot een rechthoek. Verdeel deze in 4 kleinere rechthoeken. Dit gaat vlot met een pizzasnijder.
-
Schep een lepel gehakt op de lange rand van elke rechthoek. Rol het bladerdeeg op en lijm vast met wat water. Leg ze op de ovenplaat.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Splits 1/3 eieren en klop de eidooier los met een beetje water. Smeer de worstenbroodjes ermee in. Bestrooi met sesamzaadjes.
-
Bak 25 min in de warme oven.
-
Laat afkoelen en serveer met curryketchup.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven