Kook dit gerecht in deze stappen

  1. 930aaa3e92daa248c1003d131a8e2a0a10818c9b2f6cb906c8a149fbd52e3d9c.jpg 6387f8f2d93f28a9730b613d7e1d908f4fd039c20b5359ee2fd213bbf9ac5268.jpg 0fad6c294d10f1bff541e6de448eedf6ee2ad8e7753d8d252626a5ac9f171779.jpg e2b31ce0326ccd6741d7750288b10ccaea2144be8581f674efa3210d6292dc2f.jpg

    Meng het gehakt met het paneermeel en 2/3 eieren.

  2. 16c9c589093196a87ee6938a5d39dc95580a7e9686534ac2e68a6917d48425f1.jpg

    Bestrooi het werkoppervlak met wat bloem. Leg het bladerdeeg erop. Leg het bijbehorende bakpapier op een ovenplaat.

  3. Rol het bladerdeeg lichtjes uit en snij het bij tot een rechthoek. Verdeel deze in 4 kleinere rechthoeken. Dit gaat vlot met een pizzasnijder.

  4. a8bb997525371900558747b7163adb09d0756801dd7d82fda8679e30562f1292.jpg 9381fd4b504746c5cc742fe49fdbf421bdff6db1e9dbd1e732a4ac55f4a724d4.jpg ec8102836a8a526da462b4d556ebcf42e686ad1f8d043dd34cc563bcfab7e761.jpg 5229ad41307ea3bf85a0d0e09f72e7cb3f08fbf279c0e909da190252b9c9fad7.jpg f46f05cd3afa8d1092836e9ae81e477b6b6faec36fbc63d9a9536cb770748034.jpg cae4ed55b58e37f9cd43cb5682c16ca83a8f0e888dbdea42ca1de5a8828bf1fa.jpg c633e037ae611773f3b668429539136595a18b5a5e46bd96605422b04a9043ae.jpg

    Schep een lepel gehakt op de lange rand van elke rechthoek. Rol het bladerdeeg op en lijm vast met wat water. Leg ze op de ovenplaat.

  5. Verwarm de oven voor op 180°C.

  6. 21eb1919487fd813a9aae6bbad4702f1c3fa2f16b3a33ce14bd6bd52e37aad74.jpg 8abf054e522f84fcbde98ec88903e08bc7acc77e70167a1f3f4a45ce0eafdda4.jpg b612439030e36fd8c22a046da93bbf057d9ac5fcee3f5acd1ed7f09a8f15981f.jpg d21faf51e83b7ff02397fca79aca16be3573f022909b2e8858f92925e3cc2b8b.jpg

    Splits 1/3 eieren en klop de eidooier los met een beetje water. Smeer de worstenbroodjes ermee in. Bestrooi met sesamzaadjes.

  7. 777719374daca6f528800aa1bbcd8662566ee0f9372b1acac257eabfba9fa7a5.jpg

    Bak 25 min in de warme oven.

  8. ca2537f4e7d13e2974134c0eff623becc10ba7175d7419bde8d0796647ce0651.jpg 0cdb6a28a6305e31b0aa4ae905632776703b4d3cccffc8a0dae8bdbd842a90d0.jpg

    Laat afkoelen en serveer met curryketchup.