Pensenbroodjes
                    
                    
                Selder , Eieren , Gluten , Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
 - Vis en schaaldieren
 - Grillen
 - Braden
 - Vlees
 
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    
Schil de appel en snij in blokjes. Roer de suiker erdoor.
 - 
                    
                    
Verhit wat boter in een pan en bak de appelblokjes kort tot de suiker gesmolten is.
 - 
                    
                    
Verwijder het vel van de pensen en plet het vlees fijn met een vork. Roer de appelstukjes erdoor.
 - 
                    
                    
Snij een vel bladerdeeg in 8 pizzapunten.
 - 
                    
                    
Schep op de brede kant van elk pizzapunt ± 60 g van de vulling. Kruid met zwarte peper en zout.
 - 
                    
                    
Rol het pizzapunt op van breed naar smal.
 - 
                    
                    
Verwarm de oven voor op 180°C.
 - 
                    
                    
Klop 1 eigeel los met een druppel water. Smeer de pensenbroodjes ermee in. Kerf de bovenkant 3x zacht in met een scherp mes.
 - 
                    
                    
Bak 15 min goudbruin in de voorverwarmde oven.
 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders