noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Giet de zongedroogde tomaten in een zeef en laat uitlekken. Snij de Parmezaanse kaas in stukjes.
-
Doe de uitgelekte tomaatjes, Parmezaanse kaas en cashewnoten in de blender.
-
Zet de blender aan en voeg al mixend de olijfolie toe. Mix tot je een smeuïge structuur krijgt.
-
Doe de tapenade in glazen bokaaltjes en zet in de koelkast tot gebruik.
-
Snij het stokbrood in stukjes en serveer bij de tapenade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven