Spekfakkels en kippenvleugels op de BBQ met yoghurtdip

Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Yoghurtdip:
-
pel de sjalot en snipper fijn.
-
Doe de yoghurt in een kommetje. Voeg de fijngesnipperde sjalot en het sap van 1 citroen erbij.
-
Schil de komkommer, snij in kleine blokjes en voeg toe aan de yoghurt.
-
Pluk de muntblaadjes en snipper fijn. Meng ook onder de yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Bak de spekfakkels en kippenvleugels op de BBQ en serveer met de yoghurtdip.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders