Allergenen

Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Maak horizontaal en verticaal inkepingen in het brood tot je kubusjes van 2 cm bekomt. Zorg ervoor dat je het brood niet helemaal doorsnijdt.

  3. Bestrijk een vel aluminiumfolie met olijfolie en leg het brood erop.

  4. Duw een klein toefje mayonaise tussen de inkepingen. Snipper de bladpeterselie fijn.

  5. Snij de kaas eerst in plakjes en daarna in kleine stukjes, snij ook de ansjovis in stukjes en druk de stukjes samen met de peterselie in de inkepingen. Kruid met versgemalen zwarte peper.

  6. Verpak het brood in aluminiumfolie en zet 15 min in de oven.

  7. Vouw de folie bovenaan open en laat 10 min goudbruin bakken.