Gemarineerde Mojito meloensalade
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe suiker en water in een steelpan en verwarm tot de suiker opgelost is. Haal van het vuur en voeg de rum, limoenzeste en sap toe. Laat volledig afkoelen.
-
Steek met behulp van een parisiennelepel bolletjes uit het vruchtvlees van de verschillende meloenen en doe ze in een kom.
-
Snij de blaadjes van 2 takjes munt fijn en schep door de meloenbolletjes. Overgiet met het rummengsel en schep goed door elkaar.
-
Dek de kom af en plaats 1 nacht in de koelkast.
-
Serveer gekoeld in mooie glaasjes en werk af met een takje munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders