zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ingrediënten: 1.0 plantjes munt 250.0 g verse aardbeien
Spoel de aardbeien en verwijder de kroontjes. Pluk de muntblaadjes. Doe wat aardbeien en muntblaadjes in de glazen en stamp fijn.
-
Ingrediënten: 50.0 cl Boni rietsuikersiroop ijsblokjes
Giet de suikersiroop erop en voeg de ijsblokken toe.
-
Ingrediënten: 60.0 cl La Gioiosa prosecco 20.0 cl Boni bruiswater
Verdeel de rum en prosecco erover en werk af met bruiswater.
-
Ingrediënten: 2.0 g verse frambozen 250.0 g verse aardbeien
Steek 2 frambozen en 1 aardbei op een stokje
-
Ingrediënten: snuifjes bruine suiker
Strooi over elk glas wat bruine suiker.
-
Werk het glas af met de fruitstokjes en een rietje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven