Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Koel het champagneglas met crushed ijs.
-
Vul de shaker met ijsblokjes. Voeg gin, citroensap en suikersiroop toe.
-
Schud krachtig en giet door de strainer boven het gekoelde champagneglas.
-
Wrijf met de citroenzeste over de rand van het glas zodat er aromatische oliën vrijkomen.
-
Vul aan met champagne.
-
Garneer met zeste.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven