zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij 1 limoen in stukjes.
-
Doe samen met 10 muntblaadjes en ½ kl rietsuiker in een glas. Kras de suiker lichtjes in de blaadjes met behulp van een cocktailstamper.
-
Giet er 4,5 cl Bacardi Reserva (= rum), 2 cl suikersiroop en 4 cl limoensap bij. Vul het glas op met ijsblokjes.
-
Roer alles goed om en top af met gekoelde champagne Veuve Reuther.
-
Werk af met een takje munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven