zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij 1 limoen in stukjes.
-
Doe samen met 10 muntblaadjes en ½ kl rietsuiker in een glas. Kras de suiker lichtjes in de blaadjes met behulp van een cocktailstamper.
-
Giet er 4,5 cl Bacardi Reserva (= rum), 2 cl suikersiroop en 4 cl limoensap bij. Vul het glas op met ijsblokjes.
-
Roer alles goed om en top af met gekoelde champagne Veuve Reuther.
-
Werk af met een takje munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven