Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en snij ze in ringen.
-
Verwarm een flinke klont boter in een pan en smoor hierin de uiringen op een laag vuur. Schep regelmatig om en laat niet kleuren. Kruid met peper en zout.
-
Beleg 4 sneden brood met beenham. Verdeel de uiringen erover en bestrooi met gemalen kaas. Dek af met een snee brood en druk aan.
-
Bak de croques goudbruin in een pan met hete boter.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven