Vava's notenport
PT10M
7 porties
5 l rode wijn
1 l witte wijn
1 kg fijne suiker
15 walnoten (met schelpen)
1 l alcohol 95%
Allergenen
noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kraak de noten. Doe ze met de houten schelpen in een vat en voeg witte wijn, rode wijn, alcohol en suiker toe.
-
Roer goed. Sluit af en laat 3 maanden rusten.
-
Schud het vat regelmatig flink door elkaar.
-
Zeef de notenporto en geniet met mate.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven