Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Schil de appelen, snij in partjes en verwijder het klokhuis.
-
Verwijder het vel van de pens en snij ze in plakjes.
-
Smelt 100 gr boter in een pan en strooi de suiker erover. Schik de appelpartjes en plakjes bloedworst erin. Laat op een laag vuur karameliseren.
-
Bestrooi met rozemarijnnaaldjes. Wrijf de zijkant van de pan in met boter en leg het bladerdeeg op de gekarameliseerde appelen & stukjes bloedworst. Stop de randen onder de appelstukjes stevig in. Prik met een vork enkele gaatjes in het deeg; zo kan de stoom ontsnappen.
-
Bak de tarte tatin gaar in 30 minuten in de voorverwarmde oven tot het deeg goudbruin kleurt.
-
Haal de pan uit de oven en laat de tarte tatin even rusten in de pan.
-
Steek de randen los en keer om op een bord. Versier met nog enkele takjes rozemarijn.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven