Quiche met peer, amandelen, blauwe kaas en honing PT1H 4 porties 40 g Spar gepelde amandelen 160 g blauwe kaas 2 dl Boni Selection room 40% 1 pakje Spar bladerdeeg 2 conference peren Boni Selection vloeibare honing 2 Spar eieren Spar boter

Quiche met peer, amandelen, blauwe kaas en honing

e2937225891f12a39e07a8d71c4ad559bfdde440db220f3c87f850d02971edf8.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rol het bladerdeeg wat breder uit en snij in 4 delen.

  2. Vet de taartvormpjes in met boter. Verdeel de stukken bladerdeeg over de ingevette taartvormpjes. Rol het overtollig deeg weg.

  3. Verwarm de oven voor op 200°C.

  4. Schil de peren en snij in kleine blokjes.

  5. Verdeel de peerblokjes over de taartvormpjes.

  6. Strooi de amandelen en stukjes blauwe kaas erover. Werk af met vloeibare honing.

  7. Klop de eieren los met de room en giet over de peer met blauwe kaas.

  8. Bak af in de voorverwarmde oven gedurende 25 à 30 min.