Quiche met peer, amandelen, blauwe kaas en honing

4Geen vlees/vis60minPrint
Ingrediënten
  • 1 pakje Spar bladerdeeg
  • 2 conferenceperen
  • 160 g blauwe kaas
  • 40 g Spar gepelde amandelen
  • Boni Selection vloeibare honing
  • 2 Spar eieren
  • 2 dl Boni Selection room 40%
  • Spar boter
Recept
  1. Rol het bladerdeeg wat breder uit en snij in 4 delen.
  2. Vet de taartvormpjes in met boter. Verdeel de stukken bladerdeeg over de ingevette taartvormpjes. Rol het overtollig deeg weg.
  3. Verwarm de oven voor op 200°C.
  4. Schil de peren en snij in kleine blokjes.
  5. Verdeel de peerblokjes over de taartvormpjes.
  6. Strooi de amandelen en stukjes blauwe kaas erover. Werk af met vloeibare honing.
  7. Klop de eieren los met de room en giet over de peer met blauwe kaas.
  8. Bak af in de voorverwarmde oven gedurende 25 à 30 min.
< naar recepten