Quiche met peer, amandelen, blauwe kaas en honing
Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rol het bladerdeeg wat breder uit en snij in 4 delen.
-
Vet de taartvormpjes in met boter. Verdeel de stukken bladerdeeg over de ingevette taartvormpjes. Rol het overtollig deeg weg.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Schil de peren en snij in kleine blokjes.
-
Verdeel de peerblokjes over de taartvormpjes.
-
Strooi de amandelen en stukjes blauwe kaas erover. Werk af met vloeibare honing.
-
Klop de eieren los met de room en giet over de peer met blauwe kaas.
-
Bak af in de voorverwarmde oven gedurende 25 à 30 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven