Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C. Snipper de blaadjes van 1 bosje basilicum fijn. Rol 1 verpakking Spar bladerdeeg uit en snij de zijdelingse randen eraf tot je ± een rechthoek krijgt. Bestrijk het deeg met 3 el pesto rosso calabrese en bestrooi met basilicum. Rol de deeglap voorzichtig maar wel strak op. Snij de rol in plakjes van 1 cm en schik de spiraaltjes op een baktapijtje. Bak in het midden van de oven goudbruin en krokant in 15 min. Serveer warm of koud.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven