Allergenen

Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bak de sneetjes spek krokant in een oven van 150°C.

  2. Toast de sneetjes briochebrood.

  3. Hollandaisesaus

    Klop 3 eidooiers met ½ eierdopje sherryazijn en 3 eierdopjes water luchtig op het vuur. Werk naast het vuur op met 50 g malse boter. Kruid met peper en zout. Hou warm.

  4. Gepocheerde eieren

    Zet een ruime pot met water en een goeie scheut natuurazijn op het vuur en laat koken. Zet het vuur op de laagste stand, wanneer het water kookt, en giet de 4 eitjes zeer voorzichtig een na een in het water. Laat telkens 3 min pocheren en haal uit het water.

  5. Meng de vinaigrette onder de sla. Schik wat sla en krokant spek op de briochetoast. Schik het gepocheerd eitje op het spek en werk af met hollandaisesaus.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit