Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de mosselen en haal de kapotte schelpen eruit.
-
Stoof de mosselgroenten aan in wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Voeg de mosselen toe en kook in 7 à 8 minuten gaar met het deksel op de pot. Schud de mosselen op en check of alle schelpen open zijn.
-
Haal de mosselen uit de schelpen.
-
Zeef het mosselvocht en laat het inkoken met het saffraanpoeder en de room tot 1/Proef en kruid indien nodig bij.
-
Pel de sjalotten en snipper fijn. Snij de paprika eveneens fijn. Stoof beide mee aan in de saffraansaus.
-
Vul de kommetjes met de mosselen. Overgiet met de saffraansaus. Werk af met een toefje peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven