Zoute koekjes met parmezaan PT1H 8 porties 100 g malse Spar boter 1 kl Boni Selection oregano 200 g zelfrijzende bloem 75 g vers gemalen parmezaan 3 el Boni Selection volle melk

Zoute koekjes met parmezaan

955a910644841e0df23f931e16b533d3775aadc636cb7d80e71356ef62b0b00d.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Zeef de bloem. Doe ze samen met de boter, melk, Parmezaanse kaas, oregano en een snuifje zout in de keukenmachine. Kneed tot een soepel deeg met het K-hulpstuk.

  2. Vorm het deeg tot een rol en verpak in plasticfolie. Laat 30 minuten rusten in de koelkast.

  3. Verwarm de oven voor op 180°C.

  4. Verwijder de plasticfolie en snij de rol in dunne plakjes.

  5. Bekleed een bakplaat met bakpapier en schik de koekjes erop.

  6. Bak de koekjes in 15 minuten goudbruin en gaar.

  7. Laat afkoelen op een rooster.