Zoute koekjes met parmezaan

8Geen vlees/vis60minPrint
Ingrediënten
  • 200 g zelfrijzende bloem
  • 100 g zachte Spar boter
  • 3 eetlepels Boni volle melk
  • 75 g vers geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 koffielepel oregano
Recept

1. Zeef de bloem. Doe ze samen met de boter, melk, Parmezaanse kaas, oregano en een snuifje zout in de keukenmachine. Kneed tot een soepel deeg met het K-hulpstuk.
2. Vorm het deeg tot een rol en verpak in plasticfolie. Laat 30 minuten rusten in de koelkast.
3. Verwarm de oven voor op 180°C.
4. Verwijder de plasticfolie en snij de rol in dunne plakjes.
5. Bekleed een bakplaat met bakpapier en schik de koekjes erop.
6. Bak de koekjes in 15 minuten goudbruin en gaar.
7. Laat afkoelen op een rooster.

< naar recepten