Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de aardappelen, maar schil ze niet. Kook de aardappelen beetgaar en giet af. Snij de aardappelen in 2 of 3, al naargelang de grootte van de aardappelen.
-
Snij het spek in gelijke stukjes. Snij de rode ui en rode paprika in gelijke stukjes.
-
Prik de aardappelstukjes op een stokje met afwisselend een laurierblaadje, een stukje ontbijtspek, een stukje rode ui en paprika. Steek zeker twee aardappelstukjes op elke prikker.
-
Bestrijk de sateetjes met olijfolie, kruid met peper, zout en grof zeezout.
-
Bak gaar op een hete BBQ en draai regelmatig om. Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven