Tartaar van selder met kappertjes en bloody mary kerstomaatjes

Selder en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng water aan de kook. Kerf de kerstomaten met de punt van je mes, laat 10 seconden onderdompelen in kokend water en verfris direct in ijswater. Pel de kerstomaten.
-
Meng de tabasco, sherryazijn, suiker, water, vodka en selderijzout en roer tot alle suiker is opgelost.
-
Giet dit mengsel op de gepelde kerstomaten en laat dit minstens 1 nacht trekken.
-
Schil de nerven van de witte en groene selder met een dunschiller. Snij de selder in zeer kleine dobbelsteentjes, kruid met peper en zout.
-
Meng de kappertjes onder de tartaar van selder. Werk de tartaar op met olijfolie en sherryazijn.
-
Verdeel de seldertartaar over een schotel en schik de kerstomaatjes erop. Serveer met tomatensap of een echte bloody mary.