Pesto van radijsjesloof en bieslook met radijsjes en lijnzaadcrackers
noten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pesto
-
Snij de radijsjes van het loof en was het loof zeer goed. Zwier goed droog. Hou wat radijsloof en bieslook apart.
-
Mix de radijsjes glad met het loof, de bieslook, de look, wat zout, wat peper, de olijfolie, de cashewnoten en de Parmezaanse kaas.
-
Crackers
-
Mix het lijnzaad en de zonnebloem pitten heel kort.
-
Meng samen met de rest van de ingrediënten en voeg het water toe.
-
Laat ± 30 min staan, tot de zaden en pitten al het vocht hebben opgenomen.
-
Schik tussen 2 bakpapiertjes en rol zo fijn mogelijk uit.
-
Bak ± 30 min in de oven op 170°C tot de crackers droog zijn. Zijn ze nog niet krokant? Bak dan nog even verder. Laat afkoelen en snij of breek in stukken.
-
Afwerking
-
Was de radijsjes en snij in stukken.
-
Strijk de platte kaas uit op een bord, verdeel de pesto erover. Werk af met radijsjes, radijsloof, bieslooksnippers en crackers.