Lenterolletjes met krab, gehakt en cashewnoten

Schaaldieren , Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ingrediënten: 120.0 g Spar varkensgehakt
Breng 1 dl water aan de kook en roer het varkensgehakt hierin los tot het gaar is. Giet door een zeef.
-
Ingrediënten: 1.0 sjalotten 1.0 teentjes look 1.0 rode chilipepers 0.5 bosjes koriander
Snipper de koriander fijn. Pel de sjalot en look en snipper fijn. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper en snij fijn.
-
Ingrediënten: arachideolie
Bak de sjalot, look en chilipeper glazig in wat arachideolie.
-
Ingrediënten: 1.0 kl witte kristalsuiker 1.0 koffielepels Boni sojasaus 1.0 koffielepels sesamolie 1.0 el vissaus
Voeg de suiker, sojasaus, sesamolie en vissaus toe. Laat 1 min koken.
-
Ingrediënten: 120.0 g krab (in blik)
Haal van het vuur en roer het gehakt, de uitgelekte krab en de koriander erdoor.
-
Ingrediënten: 40.0 g Spar cashewnoten
Hak de cashewnoten fijn en rooster goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Ingrediënten: 60.0 g rijstvermicceli
Kook de rijstvermicelli gaar zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en spoel volledig koud.
-
Ingrediënten: 6.0 rijstvellen
Week de rijstvellen per stuk 30 sec in koud water tot ze zacht worden.
-
Haal uit het water en leg open op het werkoppervlak.
-
Leg wat rijstvermicelli, gehaktmengeling en rauwkostmix in het midden van elk rijstvel. Rol het rijstvel op en vouw halfweg de zijkanten naar binnen. Rol, strak, verder op en bewaar op een vochtige keukenhanddoek tot gebruik.
-
Ingrediënten: Boni zoetzure saus
Serveer met zoetzure saus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven