Worstenbrood met basilicum, zongedroogde tomaten en mozzarella

4Vlees60minPrint
Ingrediënten
  • 1 rol Spar bladerdeeg
  • 300 g Spar gemengd gehakt
  • 2 Spar eieren
  • ½ plantje verse basilicum
  • 15 g Spar zongedroogde tomaten
  • 1 bol Spar mozzarella
  • 1 el pizzakruiden
Recept
  1. Snipper de basilicum en de zongedroogde tomaten fijn.
  2. Snij de mozzarella in fijne blokjes.
  3. Meng het gehakt met 1 eidooier, de basilicum, de zongedroogde tomaten, de mozzarella en de pizzakruiden.
  4. Snij het bladerdeeg in 8 pizzapunten.
  5. Warm de oven voor op 180°C.
  6. Beleg de breedste kant van elk stuk bladerdeeg met 2 el van de gehaktmengeling. Rol op en leg op een ovenplaat met bakpapier.
  7. Klop het andere eigeel los met een klein scheutje water. Strijk de bladerdeegstukken ermee in.
  8. Zet de bakplaat in de voorverwarmde oven en bak 25 min.
< naar recepten