Worstenbrood met basilicum, zongedroogde tomaten en mozzarella
Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snipper de basilicum en de zongedroogde tomaten fijn.
-
Snij de mozzarella in fijne blokjes.
-
Meng het gehakt met 1 eidooier, de basilicum, de zongedroogde tomaten, de mozzarella en de pizzakruiden.
-
Snij het bladerdeeg in 8 pizzapunten.
-
Warm de oven voor op 180°C.
-
Beleg de breedste kant van elk stuk bladerdeeg met 2 el van de gehaktmengeling. Rol op en leg op een ovenplaat met bakpapier.
-
Klop het andere eigeel los met een klein scheutje water. Strijk de bladerdeegstukken ermee in.
-
Zet de bakplaat in de voorverwarmde oven en bak 25 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders