Worstenbrood met basilicum, zongedroogde tomaten en mozzarella
Ingrediënten
- 1 rol Spar bladerdeeg
- 300 g Spar gemengd gehakt
- 2 Spar eieren
- ½ plantje verse basilicum
- 15 g Spar zongedroogde tomaten
- 1 bol Spar mozzarella
- 1 el pizzakruiden
Recept
- Snipper de basilicum en de zongedroogde tomaten fijn.
- Snij de mozzarella in fijne blokjes.
- Meng het gehakt met 1 eidooier, de basilicum, de zongedroogde tomaten, de mozzarella en de pizzakruiden.
- Snij het bladerdeeg in 8 pizzapunten.
- Warm de oven voor op 180°C.
- Beleg de breedste kant van elk stuk bladerdeeg met 2 el van de gehaktmengeling. Rol op en leg op een ovenplaat met bakpapier.
- Klop het andere eigeel los met een klein scheutje water. Strijk de bladerdeegstukken ermee in.
- Zet de bakplaat in de voorverwarmde oven en bak 25 min.
Delen