Worstenbrood met basilicum, zongedroogde tomaten en mozzarella
Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snipper de basilicum en de zongedroogde tomaten fijn.
-
Snij de mozzarella in fijne blokjes.
-
Meng het gehakt met 1 eidooier, de basilicum, de zongedroogde tomaten, de mozzarella en de pizzakruiden.
-
Snij het bladerdeeg in 8 pizzapunten.
-
Warm de oven voor op 180°C.
-
Beleg de breedste kant van elk stuk bladerdeeg met 2 el van de gehaktmengeling. Rol op en leg op een ovenplaat met bakpapier.
-
Klop het andere eigeel los met een klein scheutje water. Strijk de bladerdeegstukken ermee in.
-
Zet de bakplaat in de voorverwarmde oven en bak 25 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven