Bonbon van rund met kruiden

Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij in schijven van 1 cm dik.
-
Steek er cirkels uit met een doorsnede van 3 à 4 cm.
-
Was, dep droog en frituur 3 min op 160°C, laat afkoelen.
-
Maak intussen de vulling. Pel en versnipper het sjalotje. Hak de verschillende verse kruiden fijn.
-
Meng het rundergehakt met de kruiden, mayonaise, worcestershiresaus en sjalotsnippers. Kruid met peper en zout.
-
Leg 1 kl vulling in het midden van elk plakje filet d’anvers en vouw ze mooi dicht.
-
Frituur de aardappelplakjes een tweede keer goudbruin en gaar, nu 3 min op 200°C.
-
Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Kruid de aardappelplakjes met peper en zout. Schik er een bonbon op en werk af met fijngesneden tomaatjes en augurken. Serveer onmiddellijk.