Bonbon van rund met kruiden PT1H 4 porties 1 el worcestersaus 1 sjalot 16 sneetjes Spar filet d'anvers 1 el Boni mayonaise 3 el verse kruiden 200 g rundgehakt 4 Spar ovenaardappelen (kruimige aardappelen) half Boni Selection half zongedroogde tomaatjes op olie Boni Selection augurkjes

Bonbon van rund met kruiden

59339c69132bf9871c524c41f9bbb8f27daba739fce3e3d4c0ad027722b54a07.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de aardappelen en snij in schijven van 1 cm dik.

  2. Steek er cirkels uit met een doorsnede van 3 à 4 cm.

  3. Was, dep droog en frituur 3 min op 160°C, laat afkoelen.

  4. Maak intussen de vulling. Pel en versnipper het sjalotje. Hak de verschillende verse kruiden fijn.

  5. Meng het rundergehakt met de kruiden, mayonaise, worcestershiresaus en sjalotsnippers. Kruid met peper en zout.

  6. Leg 1 kl vulling in het midden van elk plakje filet d’anvers en vouw ze mooi dicht.

  7. Frituur de aardappelplakjes een tweede keer goudbruin en gaar, nu 3 min op 200°C.

  8. Laat uitlekken op keukenpapier.

  9. Kruid de aardappelplakjes met peper en zout. Schik er een bonbon op en werk af met fijngesneden tomaatjes en augurken. Serveer onmiddellijk.