Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schep de ricotta, feta en zure room op kamertemperatuur in de blender. Kruid met peper en zout en mix op hoge snelheid in 3 min romig.
-
Pel en pers de look en fruit glazig in olijfolie. Haal van het vuur en roer de honing, citroensap en pilipili erdoor. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
schep de opgeklopte feta in een schaal en sprenkel de pilipili-honing erover. Werk af met tijm of oregano.
-
Serveer met Libanees brood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven