Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de ananas en snij in stukken. Leg ze in een kom en besprenkel met de cachaça. Laat 30 minuten rusten.
-
Meng de pilipili met de suiker en het kaneelpoeder. Wrijf de ananasstukken ermee in.
-
Rooster de stukken ananas op een medium vuur, gedurende ± 3 minuten, aan beide zijden.
-
Snij de limoen in partjes en serveer bij de gegrilde ananas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven