Allergenen
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de grill.
-
Hak de pistachenoten grof.
-
Snij de vijgen net niet kruiselings door. Vouw ze open tot een bloem. Schik ze in een ovenschaal.
-
Leg een klontje boter in het hart van elke vijg. Kruid met kaneel en bestrooi met pistachenoten. Druppel wat honing erover.
-
Plaats 5 minuten onder een hete grill tot de boter zich gemengd heeft met de honing tot een kleverige saus.
-
Serveer warm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven