Huisgemaakte perenstroop geparfumeerd met kaneel

Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de peren in twee. Doe ze in de sapcentrifuge. Van 4 kg peren hou je ongeveer 2 liter sap met schuim over.
-
Doe het perensap in een ruime kookpot. Voeg de kaneelstokjes toe. Zet op het vuur en laat tot ¼ inkoken, onder regelmatig roeren.
-
Vis de kaneelstokjes eruit.
-
Roer de suiker erdoor en laat indikken.
-
Spoel de bokaaltjes met heet water en plaats omgekeerd op een vochtige schone doek.
-
Vul de bokalen met behulp van een pollepel of maatbeker tot de rand. Sluit onmiddellijk af met het schroefdeksel en draai ze om. Laat zo 5 minuten staan om ze luchtledig te maken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten