Huisgemaakte perenstroop geparfumeerd met kaneel

Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de peren in twee. Doe ze in de sapcentrifuge. Van 4 kg peren hou je ongeveer 2 liter sap met schuim over.
-
Doe het perensap in een ruime kookpot. Voeg de kaneelstokjes toe. Zet op het vuur en laat tot ¼ inkoken, onder regelmatig roeren.
-
Vis de kaneelstokjes eruit.
-
Roer de suiker erdoor en laat indikken.
-
Spoel de bokaaltjes met heet water en plaats omgekeerd op een vochtige schone doek.
-
Vul de bokalen met behulp van een pollepel of maatbeker tot de rand. Sluit onmiddellijk af met het schroefdeksel en draai ze om. Laat zo 5 minuten staan om ze luchtledig te maken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
Inschrijven