Huisgemaakte perenstroop geparfumeerd met kaneel PT2H 20 porties 4 kg peren bv. Doyenné of Conference 4 stokjes kaneel 200 g bruine kandijsuiker

Huisgemaakte perenstroop geparfumeerd met kaneel

9ac1601f8f25c179d261bb94860022d6ade98be70bd2ed12956f348be076ca8f.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de peren in twee. Doe ze in de sapcentrifuge. Van 4 kg peren hou je ongeveer 2 liter sap met schuim over.

  2. Doe het perensap in een ruime kookpot. Voeg de kaneelstokjes toe. Zet op het vuur en laat tot ¼ inkoken, onder regelmatig roeren.

  3. Vis de kaneelstokjes eruit.

  4. Roer de suiker erdoor en laat indikken.

  5. Spoel de bokaaltjes met heet water en plaats omgekeerd op een vochtige schone doek.

  6. Vul de bokalen met behulp van een pollepel of maatbeker tot de rand. Sluit onmiddellijk af met het schroefdeksel en draai ze om. Laat zo 5 minuten staan om ze luchtledig te maken.