Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Schik de hapjes op een bakplaat en plaats 15 à 20 minuten in de oven.
-
Verwijder de zaadjes van het chilipepertje en snij heel fijn. Doe ze samen met de rijstazijn, het limoensap, de vissaus en de suiker in een bokaaltje met schroefdeksel en schud krachtig.
-
Schil de komkommer, verwijder de zaadjes en snij in fijne reepjes. Snij de paprika in 2, verwijder de zaadlijsten en snij het vruchtvlees in reepjes. Snij de tomaatjes in partjes en de wortel in julienne. Doe alles samen in een kom. Schep de dressing en korianderblaadjes erdoor. Zet de salade koel weg.
-
Serveer de warme hapjes samen met de zoete chilisaus en kommetjes frisse zoetzure salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven