Schaaldieren , noten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- Groenten
Komkommer
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de cashewnoten fijn. Pel de look en pers fijn.
-
Verwarm de look met de cashewnoten, 4 el sesamolie, de suiker, de ketchup, de witte wijnazijn, de sojasaus en 4 el water.
-
Gaar de noedels zoals vermeld op de verpakking in licht gezouten water. Giet af en spoel koud onder stromend water.
-
Schil de mango en snij het vruchtvlees in blokjes van 2 x 2 cm.
-
Verwijder de steel en zaadjes van de puntpaprika en snij het vruchtvlees in reepjes van 5 cm. Schil de wortel en rasp fijn.
-
Halveer de komkommer in de lengte en schraap de zaadjes weg met een koffielepel. Snij het vruchtvlees in fijne blokjes.
-
Meng de komkommer, mango, wortel en paprika.
-
Schik de groenten naast de noedels op een bord.
-
Bak de scampi’s 1 min aan beide zijden in de overige sesamolie. Kruid met wat pilipili en zout.
-
Snipper de munt en basilicum fijn.
-
Werk het bord af met de scampi’s. Serveer met de dressing en werk af met de fijngesnipperde kruiden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven