Carpaccio van kortgebakken bavette met Aziatische salade
Mosterd en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kruid het rundsvlees met peper en zout. Schroei het vlees kort aan in een hete pan met een scheutje olie, 1 min per kant. Laat volledig afkoelen.
-
Snij het vlees in heel dunne plakjes (dat gaat makkelijker als het even gekoeld is) en schik dakpansgewijs op koude borden.
-
Meng de sojascheuten, edamamebonen en rucola in een kom.
-
Roer de sojasaus en olijfolie tot een dressing en meng onder de salade. Lepel de salade op de carpaccio.
-
Werk af met toefjes srirachamayonaise, fleur de sel en zwarte peper.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders