noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het groene gedeelte weg van de lente-uitjes. Was de lente-uitjes maar laat de wortels aan de ui.
-
Bak de lente-uitjes kort aan in olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Rasp de look en meng onder de ricotta. Snipper de basilicum fijn en voeg bij de ricotta.
-
Hak de noten fijn en bak kort aan in olijfolie.
-
Verdeel de ricotta over de sneden gebakken stokbrood. Beleg met de pancetta en de lente-ui.
-
Werk af met de gebakken noten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven