Krokante Oosterse kipbuideltjes

Krokante Oosterse kipbuideltjes

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de look en snipper fijn. Schil en rasp de gember. Snij de koriandersteeltjes en -blaadjes fijn. Snij de lente-ui fijn.

  2. Verwijder de buitenste harde bladeren van het citroengras en snij het zachte binnenste gedeelte heel fijn. Meng met de gember, look, koriander, panko, lenteui en limoenzeste door het gehakt.

  3. Rol balletjes met vochtige handen van het gehakt.

  4. Verwarm de oven voor op 180°C.

  5. Knip het filodeeg in vierkantjes van 10 x 10 cm en bestrijk ze met olie.

  6. Leg 4 velletjes geschrankt op elkaar en verpak een balletje gehakt erin.

  7. Schik de buideltjes op een bakplaat met bakpapier en bak goudbruin en gaar in 15 min.

  8. Serveer met chilisaus.