Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de aubergine in plakken en bestrijk met olijfolie. Gril ze aan beide zijden.
-
Bestrooi de aubergines met verse tijmnaaldjes. Plaats 10 minuten in de oven op 220°C tot de aubergineplakken zacht zijn.
-
Snij ze in stukken en doe samen met de peperonata, look, gedroogde tomaatjes en basilicum in de blender. Verkruimel er het rood pepertje over en mix kort. Breng op smaak met zout.
-
Serveer op versgebakken ciabatta.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven