Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de kikkererwten samen met de look, het paprika- en komijnpoeder, het citroensap en de olijfolie in de keukenrobot en mix kort.
-
Knip de waterkersblaadjes en voeg ze bij de kikkererwtenpuree. Mix nogmaals kort en breng op smaak met zeezout.
-
Snij de tomaten en komkommer middendoor, verwijder met een lepel de zaadjes en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
-
Snij de bloemtortilla’s in partjes en verwarm onder een hete grill.
-
Schep de hummus in een kommetje. Zet het kommetje op een bord en schik er de tomaten-, komkommer- en uiblokjes naast. Serveer de dip met warme tortillapuntjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven