Allergenen

Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Doe alle ingrediënten, behalve het water, in een bak en meng alles met je handen.

  2. Giet telkens een scheutje water bij het mengsel en kneed net zo lang tot je een deeg krijgt. Het deeg is goed als er niets meer aan je handen blijft plakken.

  3. Maak 16 gelijke bolletjes en leg in een bak. Bedek met een keukenhanddoek en laat minstens 1 uur 30 minuten rijzen.

  4. Maak van elk bolletje een worstje en rol dun genoeg uit.

  5. Bedek de bovenkant van de stok met aluminiumfolie. Draai het deeg rond de stok.

  6. Bak het stokbrood 10 tot 15 cm boven de gloeiende houtskool. Draai regelmatig om. Het deeg is gaar als je een knapperige korst hebt en het deeg van binnen zacht is.

  7. Strijk het gebakken stokbrood in met boter en strooi de suiker erover.