Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui. Snij de ui en andere groenten in grove stukken en verdeel over de ovenschotel. Kruid met peper en zout.
-
Meng de teentjes look onder de groenten.
-
Hak de oregano, tijm en salie grof en strooi over de groenten.
-
Besprenkel alles met olijfolie.
-
Bak ± 40 min in de oven op 200°C, tot de groenten beetgaar zijn.
-
Kruidendressing: hak de bieslook, peterselie en basilicum fijn en meng onder 3 el olijfolie en het sap van 1 citroen.
-
Giet de dressing over de warme groenten en meng alles door elkaar.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven