Gluten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de boter. Maal de toasts fijn in een hakmolentje.
-
Schep de boter met het maanzaad en sesamzaad door de gemalen toast.
-
Bekleed een springvorm met bakpapier en vet de opstaande rand in met boter.
-
Verdeel het mengsel over de bodem en druk goed aan met de bolle kant van een lepel. Plaats 1 u in de koelkast.
-
Week de blaadjes gelatine in koud water.
-
Klop de roomkaas met de geitenkaas tot een egaal mengsel.
-
Verwarm de room, knijp de gelatine uit en roer door de room. Laat de gelatine oplossen.
-
Klop de gelatineroom door de kaas en zorg ervoor dat het mengsel glad is.
-
Giet over de opgesteven bodem en plaats minstens 2 u in de koelkast.
-
Steek rondjes uit de cheesecake en werk af met uienkonfijt en een groen blaadje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven