Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Fruit
Aardbei
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bodem
Ingrediënten: 70.0 g Oreokoekjes
Verwijder de crème van tussen de Oreokoekjes.
-
Ingrediënten: 70.0 g speculooskoeken 70.0 g Oreokoekjes
Mix de koekjes samen met de speculoos tot poeder.
-
Ingrediënten: 40.0 g malse Spar boter
Meng de malse boter erdoor.
-
Strooi het geheel over de bodem van de bakvorm en duw aan.
-
Vulling
Ingrediënten: 6.0 g gelatine
Week de gelatine in koud water.
-
Ingrediënten: 6.0 g gelatine 60.0 g Boni mascarpone
Verwarm de mascarpone licht en smelt de gelatine erin.
-
Ingrediënten: 150.0 g verse geitenkaasbuche
Meng met de geitenkaas.
-
Ingrediënten: 150.0 g Boni volle room (40% VG)
Klop de room op tot zachte pieken en meng onder de geitenkaas.
-
Giet op de taartbodem en laat opstijven in de koelkast.
-
Coulis
Ingrediënten: 4.0 g gelatine
Week de gelatine in koud water.
-
Verwarm de coulis met het water.
-
Ingrediënten: 1.0 zakje rozenbottelthee
Laat hierin een zakje rozenbottelthee 2 min trekken. Verwijder het theezakje.
-
Ingrediënten: 4.0 g gelatine
Smelt er de gelatine in.
-
Ingrediënten: aardbeien rode besjes
Rits de rode bessen van de steeltjes. Verwijder het kroontje van de aardbeien en snij in kwartjes.
-
Ingrediënten: frambozen
Schik de aardbeien, frambozen en rode bessen op de taart en giet de coulis erover.
-
Zet de taart in de koelkast en laat opstijven.
-
Ingrediënten: verse muntblaadjes
Werk af met wat muntblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven