No bake blueberry cheesecake PT30M 8 porties 200 ml Spar room 150 g mascarpone 200 g Mariakoekjes 300 g verse bosbessen 60 g bloemsuiker 175 g roomkaas (type Philadelphia) 140 g Spar boter op kamertemperatuur 3 el Spar bosbessenconfituur 1 zeste van citroenen

No bake blueberry cheesecake

ef488ff8a3162bca0c0992335f7c1efd8e869baae3252dec82ec32a5a8a2b920.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Wrijf de springvorm in met een neutrale slaolie.

  2. Zet alle ingrediënten op kamertemperatuur.

  3. Verkruimel de koekjes en meng de zachte boter eronder. Dit doe je best in een keukenrobot. Verdeel de crumble over de vorm en duw goed aan met behulp van een lepel tot je een mooie bodem krijgt.

  4. Meng de roomkaas met de bloemsuiker, mascarpone en bosbessenconfituur.

  5. Klop de room op en meng onder het kaasmengsel.

  6. Meng 100 g verse bosbessen onder het beslag.

  7. Giet het beslag in de springvorm en laat minstens 4 u (liefst 1 nacht) opstijven in de koelkast.

  8. Ontvorm de cheesecake en werk af met verse bosbessen en zeste van 1 citroen.