Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Wrijf de springvorm in met een neutrale slaolie.
-
Zet alle ingrediënten op kamertemperatuur.
-
Hak 125 g Oreo-koekjes heel fijn en meng de gesmolten boter eronder.
-
Verdeel de crumble over de springvorm en duw goed aan met een lepel zodat je een mooie bodem krijgt.
-
Smelt de chocolade op een zacht vuur en meng de roomkaas, Griekse yoghurt en citroensap eronder.
-
Hak 4 Oreo-koekjes grof en meng onder het beslag.
-
Giet het beslag in de springvorm.
-
Verdeel de overige Oreo-koekjes over de cheesecake. Versier naar keuze.
-
Zet de cheesecake in de koelkast en laat 4 u opstijven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven