Bospaddenstoelen met kruiden & roerei PT30M 8 porties 1 el bladpeterselie 1 teentje look 1 sjalot, fijngesnipperd 1 eetlepel Spar room 250 g gemengde bospaddenstoelen 1 eetlepel basilicum 2 Spar eieren 1 eetlepel kervel Spar boter 1 eetlepel bieslook

Bospaddenstoelen met kruiden & roerei

7f928297fae003869be511a5c3760d061c0e412b549914e7240895cd343e5ea4.jpg

Allergenen

Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verhit een klontje boter in een koekenpan en stoof hierin de sjalotsnippers. Voeg de paddenstoelen en looksnippers toe en roerbak goudbruin. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout en schep er de bieslook, basilicum en peterselie door. Haal uit de pan en zet opzij.

  2. Roer de eieren los met de room, kruid met peper en zout. Roerbak ze in dezelfde pan van de paddenstoelen tot ze net stollen in boter.

  3. Schik een laagje paddenstoelen op de bodem van de glaasjes, verdeel er het roerei over en schep daarop de rest van de paddenstoelen.

  4. Werk af met plukjes kervel en serveer onmiddellijk.