Tijgerpistolet met roerei, harissa en tomaat

4Geen vlees/vis15minPrint
Ingrediënten
  • 4 Spar tijgerpistolets
  • 8 Spar eieren
  • 1 ui
  • 1 kl harissa
  • 1 snuifje komijn
  • ½ potje verse koriander
  • 10 kerstomaatjes
  • 25 ml Boni Selection room
  • 25 g Spar boter
  • 1 bosje waterkers
Recept
  1. Pel de ui en snij in blokjes.
  2. Snij de kerstomaatjes in 4.
  3. Snipper de koriander fijn.
  4. Klop de eieren los met 15 g boter, harissa en komijn.
  5. Roer de kerstomaatjes eronder.
  6. Verhit de overige boter in een pan.
  7. Bak de ui glazig.
  8. Voeg de eieren toe en roerbak tot ze smeuïg en gaar zijn.
  9. Haal van het vuur en roer de room eronder.
  10. Bestrooi met koriander.
  11. Serveer rijkelijk tussen een pistolet met water- of tuinkers.
< naar recepten