Schaaldieren , Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de tomaat in fijne plakjes.
-
Bestrijk de sneden brood met boter.
-
Bak de eitjes in boter en roer los. Kruid met peper en zout.
-
Kruid de garnalen met peper.
-
Verdeel plakjes tomaat, slablaadjes, roerei en garnaaltjes over de verschillende sneden brood en stapel ze op elkaar.
-
Steek vast met prikkers en snij diagonaal middendoor.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven