Toatjespap met grijze garnalen PT1H 4 porties Spar melk nootmuskaat 2 kg aardappelen verse karnemelk 400 g Spar grijze garnalen Spar boter 4 Spar eieren 2 el gehakte peterselie

Toatjespap met grijze garnalen

126fdf9244c493f281603f8245b8218af7d23b9aaf7988137b13b80cf3b10a5d.jpg

Allergenen

Schaaldieren , Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water, laat uitlekken en pureer ze. Meng er een scheut warme melk en een klontje boter door.

  2. Haal de pan van het vuur en roer er verse karnemelk naar smaak en gewenste dikte door. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  3. Kook de eieren gedurende 4 minuten. Laat schrikken onder koud water en pel ze.

  4. Laat een flinke klont boter bruinen in de pan tot hazelnootboter.

  5. Warm de toatjespap op zonder te koken en verdeel over voorverwarmde borden, maak een kuiltje en plaats het zachtgekookte ei erin. Giet er een straaltje hazelnootboter rond.

  6. Bestrooi met wat garnalen en werk af met peterselie.