Camembert met compote van witlof en rode port

Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder het harde stuk uit 1/2 van de stronken witlof en snij het witlof in stukken. Smelt het klontje boter en stoof het gesneden witlof aan. Kruid met peper, zout en suiker. Laat karamelliseren en blus met de port. Laat inkoken tot een compote.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Verdeel de compote over een ovenschaal en schik de camembert erop. Maak insnijdingen in de camembert. Zet in de voorverwarmde oven tot de kaas mooi gesmolten is.
-
Pluk de blaadjes van het overige witlof om in de kaas te dippen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders